Thuis Opleidingen

Menu
aalo fitness docent

AALO Fitness Docent

	AALO Fitness Docent

 

Deze nieuwe NTI-cursus AALO Fitness Docent wordt afgesloten met een erkend AALO examen. Je studeert flexibel en met veel persoonlijke begeleiding.

 

Opleiding Informatie: AALO Fitness Docent

categorie: Gezondheid

"Wil je werken als fitnessdocent of personal trainer? Met de erkende opleiding AALO Fitness Docent die het NTI in samenwerking met AALO Opleidingen aanbiedt, leer je succesvol fitnesstrainingen geven. Je leert de trainingsapparatuur kennen, de anatomie van het lichaam, het systeem van spieren en de trainingsleer. Tijdens de praktijkdagen maak je kennis met de negen basistoestellen en de audioapparatuur, je krijgt cue-tips en je leert meer over communicatie met de klant. Start nu met deze opleiding en ontvang gratis de speciale AALO dvd!Daarom kies je voor AALO Fitness Docent van het NTI:

  • Erkend AALO examen
  • Inclusief lesmateriaal en DVD
  • Inclusief gratis 3 praktijkdagen en praktijkexamen!

"

 

Studiegids aanvragen: AALO Fitness Docent

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.