Thuis Opleidingen

Menu
hbo module trendwatching

HBO-module Trendwatching

	HBO-module Trendwatching

 

"HBO-module Trendwatching Leer trends te achterhalen, analyseren en voorspellen. Volg hiervoor de HBO-module Trendwatching van het NTI en leer stapsgewijs meer over trends."

 

Opleiding Informatie: HBO-module Trendwatching

categorie: Marketing en Communicatie

"Trends bepalen consumentengedrag en het is daarom erg gunstig als een bedrijf slim op een modeverschijnsel kan meeliften door een product of dienst aan te bieden dat bij de rage past. Start daarom nu met de HBO-module Trendwatching van Hogeschool NTI en leer rages achterhalen, analyseren, voorspellen en toepassen als marketinginstrument! Na het afronden van deze korte opleiding kun je modeverschijnselen herkennen en onderzoeken om ze te vertalen naar innovatieve lifestyle-concepten. Je ontvangt een certificaat en kunt de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Lifestyle concepting.Daarom kies je voor HBO-module Trendwatching van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 4 EC
  • Module uit HBO Concept & branding
  • Inclusief vakliteratuur
"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Trendwatching

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.