Thuis Opleidingen

Menu
casemanagement

Casemanagement

	Casemanagement

 

Wil je aan de slag met de training Casemanagement? Dan ben je bij het NTI aan het juiste adres. Je leert omgaan met complexe situaties in de zorg.

 

Opleiding Informatie: Casemanagement

categorie: Gezondheid

"In complexe situaties is casemanagement vaak de oplossing. Vaak zijn er meerdere betrokkenen nodig bij zo'n situatie. Deze partijen moeten goed samenwerken om de situatie in goede banen te leiden. Tijdens de training zul je praktijkgericht aan het werk gaan en mogelijke oplossingen ontdekken die je kunt toepassen in verschillende situaties. Wanneer je de training hebt afgerond, kun je zelfstandig een opzet voor casemanagement ontwerpen, monitoren en evalueren. Je ontvangt een wettelijk erkend certificaat.Daarom kies je voor Casemanagement van het NTI:Inclusief:

  • Studiemateriaal
  • Vakliteratuur
  • 5 EC

"

 

Studiegids aanvragen: Casemanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.