Thuis Opleidingen

Menu
hbo module operationele processen

HBO module Operationele processen

	HBO-module Operationele processen

 

Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Operationele processen de gelegenheid om bestaande HBO-modules als afzonderlijke vakken te volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Operationele processen

categorie: Administratie en Economie

"Managementbeslissingen worden niet zomaar genomen, maar zijn gebaseerd op berekeningen, bijvoorbeeld over verwachte winst of kosten. Met de HBO-module Operationele processen van Hogeschool NTI leer je hoe je dit aanpakt. In deze korte opleiding worden verschillende methoden en modellen behandeld die je als hulpmiddel kunt gebruiken om tot een optimale oplossing te komen. Schrijf je nu in en leer een overtuigende business case samenstellen! Na het afronden van deze module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Bedrijfseconomie.Daarom kies je voor HBO-module Operationele processen van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 6 EC 
  • Module uit HBO Bedrijfseconomie 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Operationele processen

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.