Thuis Opleidingen

Menu
zakelijke communicatie duits

Zakelijke communicatie Duits

	Zakelijke communicatie Duits

 

Communiceer je regelmatig met Duitstalige relaties? Dan biedt deze opleiding van het NTI uitkomst voor je. Verbeter in korte tijd je vaardigheden!

 

Opleiding Informatie: Zakelijke communicatie Duits

categorie: Marketing en Communicatie

"Communiceer je in je dagelijkse werk regelmatig met Duitstalige relaties? Of heb je de ambitie om in de nabije toekomst in het buitenland te gaan werken? Dan is de cursus Zakelijke communicatie Duits van het NTI absoluut noodzakelijk. Je volgt de opleiding Zakelijke communicatie Duits op MBO-niveau 2. Je verbetert je lees-, luister-, spreek- en correspondentievaardigheid en aan het eind van de opleiding kun je zakelijk communiceren als geen ander!Daarom kies je voor Zakelijke communicatie Duits van het NTI:

  • Inclusief cd's met voorbeelddialogen
  • Cursus op MBO niveau 2
  • Een MBO-certificaat halen
"

 

Studiegids aanvragen: Zakelijke communicatie Duits

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.