Thuis Opleidingen

Menu
hbo module inleiding bedrijfseconomie

HBO module Inleiding bedrijfseconomie

	HBO-module Inleiding bedrijfseconomie

 

Inleiding bedrijfseconomie is een onderdeel van de HBO-opleiding Small Business en Retailmanagement, maar is nu ook als aparte HBO-module te volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Inleiding bedrijfseconomie

categorie: Administratie en Economie

"Als je in een managementfunctie wilt werken, is het belangrijk dat je in staat bent om over financiële zaken mee te praten. Wil je daarom jouw kennis van bedrijfseconomische zaken zowel verdiepen als verbreden? Start dan nu met de HBO-module Inleiding bedrijfseconomie van Hogeschool NTI en maak kennis met de belangrijkste financiële vraagstukken en oplossingsmethodieken! Je leert werken met onder meer budgetteringen, kostprijsberekeningen en de break-evenanalyse. Na het afronden van deze korte module ontvang je een wettelijk erkend certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Small Business en Retailmanagement.Daarom kies je voor HBO-module Inleiding bedrijfseconomie van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 4 EC 
  • Module uit verschillende HBO-opleidingen
  • Digitale examinering 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Inleiding bedrijfseconomie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.