Thuis Opleidingen

Menu
hbo orientatietraject personeelsmanagement

HBO-orientatietraject Personeelsmanagement

	HBO-orientatietraject Personeelsmanagement

 

Wil je kennismaken met de opleidingen en het niveau van Hogeschool NTI? Start dan vandaag nog met een HBO Orientatietraject Personeelsmanagement.

 

Opleiding Informatie: HBO-orientatietraject Personeelsmanagement

categorie: Management

"Een personeelsmanager maakt beleid voor instroom, doorstroom en uitstroom van mensen. Hij of zij zorgt voor voldoende uitdaging voor de medewerkers, vertaalt de strategie van een onderneming naar afdelingsplannen en zorgt voor voldoende draagvlak. Kortom, een personeelsmanager maakt werk van werk. Schrijf je nu in voor het HBO-oriëntatietraject Personeelsmanagement als dit je aanspreekt! Je hoeft geen stage te lopen en kunt na afronding van de opleiding direct doorstromen naar de volledige HBO-opleiding Personeelsmanagement.Daarom kies je voor HBO-oriëntatietraject Personeelsmanagement van het NTI:

  • Certificaat in 6 maanden
  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Inclusief lesmateriaal
  • 3 gratis praktijktrainingen

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-orientatietraject Personeelsmanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.