Thuis Opleidingen

Menu
zelf breien

Zelf breien

	Zelf breien

 

Leer tijdens de cursus Zelf breien bij het NTI de mooiste creaties maken, begin nu met deze ontspannende en creatieve cursus! Start vandaag nog bij NTI.

 

Opleiding Informatie: Zelf breien

categorie: Creatief

"Je kunt er niet omheen: breien is hip! Winkels hangen vol met gebreide mode: knitwear is helemaal terug. Bij het NTI kun je je eigen knitwear ontwerpen: met de leuke en creatieve cursus Zelf breien. Je leert diverse steken, in kleuren breien, kabels en figuren maken, rondbreien en alles wat erbij komt kijken om je werkstuk een professionele uitstraling te geven. Je zult snel je breiritme onder de knie hebben. Het is enorm leuk om je eigen creaties te dragen, dus start nu. Incl. materialenpakket en dvd met filmpjes over breitechnieken.Daarom kies je voor Zelf breien van het NTI:

  • DVD 'Zelf breien'
  • Materialenpakket
  • 20% korting op garens en gereedschap

"

 

Studiegids aanvragen: Zelf breien

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.