Thuis Opleidingen

Menu
hbo module direct marketing

HBO module Direct Marketing

	HBO-module Direct Marketing

 

NTI biedt je met de HBO-module Direct Marketing de gelegenheid om onderdelen van HBO-opleidingen als afzonderlijke vakken te volgen. Schrijf je vandaag in.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Direct Marketing

categorie: Marketing en Communicatie

"Kom je commerciële kennis tekort en wil je meer weten over het onderscheid tussen focus op product en focus op prijs of het beïnvloeden van koopgedrag? Leer nu de laatste ontwikkelingen op het gebied van online en offline promotie van merken en producten met de HBO-module Direct Marketing van Hogeschool NTI! Aan de hand van de bekende acht stappen van de direct-marketingcyclus leer je klantgegevens analyseren en een marketing- of verkoopplan opstellen. Na het afronden van deze korte module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Commerciële Economie.Daarom kies je voor HBO-module Direct Marketing van het NTI:

  • 6 maanden
  • 6 EC
  • Module uit HBO Commerciële Economie
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Direct Marketing

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.