Thuis Opleidingen

Menu
algemeen juridische beroepsvorming

Algemeen juridische beroepsvorming

	Algemeen juridische beroepsvorming

 

Wil jij weten wat jouw rechten zijn? Leer hoe het Nederlands recht in elkaar steekt met de cursus Algemeen juridische beroepsvorming van het NTI.

 

Opleiding Informatie: Algemeen juridische beroepsvorming

categorie: Recht en Juridisch

"Vraag jij je ook wel eens af wat jouw rechten zijn? Wat mogen overheidsinstellingen en bedrijven nu precies wel of niet met jouw privegegevens? En wat moet je doen als je een juridisch geschil hebt met iemand? Als je het antwoord op dit soort vragen wilt weten, volg dan de cursus Algemeen juridische beroepsvorming van het NTI. Geen gortdroge juridische stof, maar levendige voorbeelden die je meteen zelf kunt toepassen. Schrijf je nu in en leer wat je rechten zijn!Daarom kies je voor Algemeen juridische beroepsvorming van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo
"

 

Studiegids aanvragen: Algemeen juridische beroepsvorming

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.