Thuis Opleidingen

Menu
spoedcursus windows vista

Spoedcursus Windows Vista

	Spoedcursus Windows Vista

 

Met het NTI kun je nu binnen 1 maand het besturingssysteem Windows Vista onder de knie krijgen. Schrijf je snel in voor deze praktijkgerichte spoedcursus!

 

Opleiding Informatie: Spoedcursus Windows Vista

categorie: Informatica, PC en Internet

"Leer binnen 1 maand werken met Windows Vista! De unieke interactieve lesmethode van de spoedcursus Windows Vista van het NTI zorgt ervoor dat je die onderdelen overslaat die je al beheerst, zodat je bestaande kennis razendsnel weer helemaal up-to-date is. Maar ook wanneer je nog nooit achter een toetsenbord hebt gezeten of een muis hebt aangeraakt, rond je deze cursus al binnen 1 maand af. Wacht daarom geen moment en leer vandaag nog beter werken met dit belangrijke besturingsprogramma.Daarom kies je voor Spoedcursus Windows Vista van het NTI: 

  • Inclusief gratis exemplaar van het 
    computertijdschrift Tips & Trucs
  • Snel een certificaat halen

"

 

Studiegids aanvragen: Spoedcursus Windows Vista

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.