Thuis Opleidingen

Menu
hbo module bedrijfsethiek

HBO-module Bedrijfsethiek

	HBO-module Bedrijfsethiek

 

In de HBO-module Bedrijfsethiek leer je de belangrijkste elementen van bedrijfsethiek en leer je om te gaan met ethisch complexe situaties.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Bedrijfsethiek

categorie: Management

"De beslissingen die bedrijven en organisaties nemen, hebben niet alleen invloed op die organisaties zelf, maar ook op de maatschappij en de verschillende maatschappelijke groeperingen. Geregeld is er sprake van tegenstrijdige belangen tussen deze partijen en gaat het erom deze op een eerlijke en ethische wijze af te wegen. In de HBO-module Bedrijfsethiek krijg je praktische middelen aangereikt om bewust en integer om te gaan met deze complexe situaties. Spreekt dit je aan? Schrijf je dan nu in voor deze korte opleiding van Hogeschool NTI en behaal een wettelijk erkend certificaat!Daarom kies je voor HBO-module Bedrijfsethiek van het NTI:

  • 6 maanden
  • 4 EC
  • Module uit HBO Management
  • Inclusief vakliteratuur
"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Bedrijfsethiek

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.