Thuis Opleidingen

Menu
aalo groepsles docent

AALO Groepsles Docent

	AALO Groepsles Docent

 

Deze nieuwe NTI-cursus AALO Groepsles Docent wordt afgesloten met een erkend AALO examen. Je studeert flexibel en met veel persoonlijke begeleiding.

 

Opleiding Informatie: AALO Groepsles Docent

categorie: Gezondheid

"Het NTI maakt gebruik van de unieke AALO-onderwijsmethode. Aerobiconderwijs vormt de basis van alle lesmethodes, zoals Zumba, Spinning en Yoga. Je leert omgaan met zaken zoals cueing, lesopbouw (warming-up, cardio en cooldown), opbouw en aanleveren van choreografie en het werken op muziek. Tijdens de 5 gratis praktijkdagen, word je op de aerobicvloer begeleid door een vakkundig AALO Master Trainer. Met deze opleiding kun je lesgeven in iedere sportclub in Nederland en België.Daarom kies je voor AALO Groepsles Docent van het NTI:

  • Erkend AALO examen
  • Inclusief DVD
  • Inclusief 4 gratis praktijkdagen en examendag!

"

 

Studiegids aanvragen: AALO Groepsles Docent

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.