Thuis Opleidingen

Menu
vakbekwaamheid restaurantbedrijf

Vakbekwaamheid Restaurantbedrijf

	Vakbekwaamheid Restaurantbedrijf

 

Bij het NTI doorloop je de praktijkgerichte cursus Vakbekwaamheid Restaurantbedrijf al binnen 6 maanden. Bij het NTI studeer je op je eigen manier.

 

Opleiding Informatie: Vakbekwaamheid Restaurantbedrijf

categorie: Detailhandel en Horeca

"Wil je graag je eigen restaurant beginnen? Dan is de opleiding Vakbekwaamheid Restaurantbedrijf van het NTI de juiste start! In sneltreinvaart leer je hoe je klanten met behulp van marketing kunt aantrekken en leer je hoe je voor een aantrekkelijke aankleding en passend menu van het restaurant zorgt! Hiernaast leer je praktische zaken, zoals het opzetten van een personeelsplan en de financiën. Aan het eind van de opleiding doe je examen bij de Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en ontvang je na succesvolle afronding het officiële certificaat SVH Vakbekwaamheid Restaurantbedrijf!Daarom kies je voor Vakbekwaamheid Restaurantbedrijf van het NTI:

  • Inclusief studiemateriaal
  • Certificaat in 6 maanden
  • Erkend certificaat

"

 

Studiegids aanvragen: Vakbekwaamheid Restaurantbedrijf

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.