Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma markt en consument

Kort HBO programma Markt en consument

	Kort HBO-programma Markt en consument

 

"Kort HBO-programma Markt en consument Geef meer invulling aan je werk met het korte HBO-programma Markt en Consument en stroom door naar de HBO-opleiding Commerciele Economie van NTI"

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Markt en consument

categorie: Marketing en Communicatie

"Wil je binnen zes maanden leren hoe je de consument kunt beïnvloeden tot aankoop en deze optimaal kunt bereiken? Tijdens het korte HBO-programma Markt en consument komen onderwerpen als consumentengedrag en marketingcommunicatie aan bod. Ook doe je een beroepsopdracht, die je meer inzicht geeft in de implementatie van de theorie en die je als basis kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je werk of eigen bedrijf.Daarom kies je voor Kort HBO-programma Markt en consument van het NTI:

  • Binnen 3 tot 6 maanden af te ronden
  • 14 EC
  • Inclusief lesmateriaal

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Markt en consument

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.