Thuis Opleidingen

Menu
mbo secretarieel medewerker

MBO Secretarieel medewerker

	MBO Secretarieel medewerker

 

Je wilt het MBO-diploma van de opleiding Secretarieel medewerker binnen een jaar op zak hebben? Schrijf je dan snel in bij het NTI MBO-College!

 

Opleiding Informatie: MBO Secretarieel medewerker

categorie: Administratie en Economie

"Wil je graag een secretariële functie binnen een organisatie? Start dan met de NTI-opleiding MBO Secretarieel medewerker op niveau 2. Je leert in sneltreinvaart hoe je werkzaamheden kunt verrichten als postverwerking, archivering, telefoonbediening en tekst- en dataverwerking. Je wordt klaargestoomd voor het beroepsveld met behulp van praktijkgericht lesmateriaal en je loopt stage. Aan het eind van de opleiding heb je jouw officiële MBO-diploma op zak en kun je direct aan de slag bij een bedrijf of instelling als secretarieel medewerker, administratief medewerker of receptionist.Daarom kies je voor MBO Secretarieel medewerker van het NTI:

  • Officieel diploma voor jouw droombaan
  • Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal
  • Hulp bij je studiekeuze door onze studieadviseurs
  • Persoonlijke begeleiding door je mentor en docenten
  • Inclusief 2 praktijkdagen

"

 

Studiegids aanvragen: MBO Secretarieel medewerker

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.