Thuis Opleidingen

Menu
succesvol ondernemen voor de zzper

Succesvol ondernemen voor de zzp'er

	Succesvol ondernemen voor de zzp'er

 

Wil je graag je eigen bedrijf starten en hier een succes van maken? Begin dan met Succesvol ondernemen voor de zzp'er en start je eigen zaak succesvol!

 

Opleiding Informatie: Succesvol ondernemen voor de zzp'er

categorie: Marketing en Communicatie

"Altijd al voor jezelf willen beginnen, maar weet je niet goed waarmee je moet beginnen en hoe je er een succes van kunt maken? Wat is bijvoorbeeld de juiste rechtsvorm? Met welke regels van de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst moet je rekening houden? Hoe zet je een goede administratie op? Met de cursus Succesvol ondernemen voor de zzp’er leer je alle praktische vaardigheden voor het opzetten van je eigen onderneming. Het ondernemersgevoel zit in je, maar alle ondernemerskwaliteiten die nodig zijn, leer je met deze opleiding. Hiermee maakt je jouw onderneming tot een succes!Daarom kies je voor Succesvol ondernemen voor de zzp'er van het NTI:

  • Leer snel hoe je een eigen onderneming start
  • Lidmaatschap bij VZZP voor slechts € 15
  • Zowel kennis als praktische computervaardigheden
"

 

Studiegids aanvragen: Succesvol ondernemen voor de zzp'er

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.