Thuis Opleidingen

Menu
hbo orientatietraject european studies

HBO-orientatietraject European Studies

	HBO-orientatietraject European Studies

 

Met het HBO Orientatietraject European Studies ken je in korte tijd het niveau, lesmateriaal en de praktijkgerichte studiemethode van Hogeschool NTI.

 

Opleiding Informatie: HBO-orientatietraject European Studies

categorie: Management

"Beleid en communicatie met de nadruk op Europa staan centraal in het HBO Oriëntatietraject European Studies. Naast onderlinge cultuurverschillen in Europa wordt veel aandacht besteed aan politieke lobby in een internationaal en Europees perspectief, aangezien steeds meer bedrijven, overheden en non-profitorganisaties zich rechtstreeks wenden tot de machthebbers in Brussel. Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in functies met internationale en interculturele mogelijkheden, zoals Europees Beleidsmedewerker, Europees Business Manager en Europees Communicatiemedewerker. Na afronding stroom je probleemloos door naar de volledige HBO-opleiding European Studies.Daarom kies je voor HBO-oriëntatietraject European Studies van het NTI:

  • Certificaat in 6 maanden
  • Persoonlijk contact
  • Inclusief lesmateriaal
  • 2 gratis praktijktrainingen

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-orientatietraject European Studies

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.