Thuis Opleidingen

Menu
excel

Excel

	Excel

 

Met de praktijkgerichte NTI-cursus Excel leer je binnen 5 maanden het spreadsheetprogramma Excel onder de knie te krijgen. Kom ook bij het NTI studeren!

 

Opleiding Informatie: Excel

categorie: Informatica, PC en Internet

"Leer nu werken met Microsoft Excel, het meest gebruikte spreadsheetprogramma ter wereld! In het lesmateriaal van de cursus Excel van het NTI wordt gebruik gemaakt van de Visual Steps-methode waarmee je zelfstandig en in je eigen tempo de basishandelingen leert kennen. Je leert werken met cellen en formules en je leert grafieken maken en hoe je gemakkelijk begrotingen en budgetten opstelt. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, schrijf je nu in voor deze cursus en leer geheel zelfstandig met Excel werken!Daarom kies je voor Excel van het NTI:

  • Inclusief computertijdschrift Tips&Trucs
  • Inclusief lesmateriaal
  • Certificaat in 5 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Excel

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.