Thuis Opleidingen

Menu
zakelijk schrijven

Zakelijk schrijven

	Zakelijk schrijven

 

Wil je de opleiding Zakelijk Schrijven volgen, maar daar niet te veel voor betalen? Dan ben ke bij het NTI aan het juiste adres!

 

Opleiding Informatie: Zakelijk schrijven

categorie: Talen

"Wil je graag op een professionele manier leren schrijven, zodat je zakelijke boodschap duidelijk gecommuniceerd wordt? Start dan met de cursus Zakelijk schrijven van het NTI. Je leert binnen 10 maanden helder zakelijk schrijven voor verschillende soorten uitingen, zoals een zakelijke brief, direct mailing, persbericht, advertentie of jaarverslag. Tevens krijg je tips en trucs om kort en bondig te schrijven en verrassende binnenkomers te bedenken. Aan het eind van de cursus kun je professioneel en doelgroepgericht schriftelijk communiceren voor de meest voorkomende media.Daarom kies je voor Zakelijk schrijven van het NTI:

  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Inclusief lesmateriaal
  • Diploma in 10 maanden
"

 

Studiegids aanvragen: Zakelijk schrijven

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.