Thuis Opleidingen

Menu
hbo module bestuurskunde

HBO module Bestuurskunde

	HBO-module Bestuurskunde

 

"De HBO-module Bestuurskunde is een onderdeel van HBO Rechten Combineer kennis en denkbeelden met de dagelijkse praktijk van het werken in organisaties binnen de overheid, met deze korte HBO-module van het NTI."

 

Opleiding Informatie: HBO-module Bestuurskunde

categorie: Recht en Juridisch

"De HBO-module Bestuurskunde combineert kennis en denkbeelden met de dagelijkse praktijk van het werken in organisaties binnen de overheid. Zo leer je meer over dit boeiende vakgebied. Na het volgen van deze HBO-module kun je maatschappelijke en organisatorische verschijnselen en de aandachtsgebieden van bestuurskunde herkennen. Na het afronden van deze korte module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Rechten Schrijf je vandaag nog in!Daarom kies je voor HBO-module Bestuurskunde van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 6 EC
  • Module uit HBO Rechten
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Bestuurskunde

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.