Thuis Opleidingen

Menu
pre master mba

Pre-Master MBA

	Pre-Master MBA

 

"Pre-Master MBA, vooropleiding voor de voordeligste MBA van Nederland! Wil je weten of de MBA-opleiding van NTI University bij je past? Start met de 4 maanden durende Pre-Master MBA-opleiding van NTI University en ontdek het!"

 

Opleiding Informatie: Pre-Master MBA

categorie: Administratie en Economie

"Snel een begin maken met de basiskennis van de Master of Business Administration (MBA) of juist erachter komen of deze volledige master wat voor je is? Dan is een Pre-Master MBA een uitstekende studiekeuze. Je leert alles over besluitvorming, conflicthantering en leiding geven. Als je reeds manager bent of een managementfunctie ambieert, komen deze competenties goed van pas! Je behaalt het Pre-Master MBA-diploma al na 4 maanden studeren en kunt hierna verder met de volledige MBA-opleiding. Maar je kunt dit traject ook volgen om hogerop te komen in je loopbaan. Start nu!Daarom kies je voor Pre-Master MBA van het NTI:

  • Zelfstandige managementopleiding
  • Iedere dag starten
  • Persoonlijke mentor
  • Pre-Master MBA-diploma in 4 maanden
  • Inclusief 3 collegedagen
"

 

Studiegids aanvragen: Pre-Master MBA

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.