Thuis Opleidingen

Menu
hbo module formeel bestuursrecht

HBO module Formeel bestuursrecht

	HBO-module Formeel bestuursrecht

 

"De HBO-module Formeel Bestuursrecht van het NTI De HBO-module Formeel bestuursrecht geeft je inzicht in de verhouding tussen de burger en de overheid. Doe de benodigde kennis op met deze HBO-module!"

 

Opleiding Informatie: HBO-module Formeel bestuursrecht

categorie: Recht en Juridisch

"Welke wettelijke bevoegdheden heeft de overheid eigenlijk? De HBO-module Formeel bestuursrecht geeft je inzicht in de verhouding tussen de burger en de overheid. De verschillende wettelijke bevoegdheden worden uitvoerig behandeld, daarbij komt ook de individuele rechtsbescherming aan bod. Verdiep je in het vakgebied van bestuursrecht en doe de benodigde kennis op met de HBO-module Formeel bestuursrecht! Na het afronden van deze korte module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar een HBO-opleiding waarin dit onderdeel voorkomt.Daarom kies je voor HBO-module Formeel bestuursrecht van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 6 EC
  • Module uit HBO Rechten
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Formeel bestuursrecht

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.