Thuis Opleidingen

Menu
mbo medewerker sociale zekerheid

MBO Medewerker sociale zekerheid

	MBO Medewerker sociale zekerheid

 

Vind je het een uitdaging om mensen van goed advies te voorzien? Dan is de NTI-opleiding MBO Medewerker sociale zekerheid je op het lijf geschreven!

 

Opleiding Informatie: MBO Medewerker sociale zekerheid

categorie: Recht en Juridisch

"Werk je graag met mensen en vind je het een uitdaging om anderen van goed advies te voorzien? Als medewerker sociale zekerheid heb je enerzijds veel contact met mensen en anderzijds ben je bezig met procedures en dossiers. Doordat je de juiste vragen stelt kun je hen van de benodigde informatie voorzien. Vind je het leuk om dingen uit te zoeken en altijd de regels in jouw achterhoofd te houden? Dan is de MBO-opleiding Medewerker sociale zekerheid van het NTI MBO-College je op het lijf geschreven. Start direct!Daarom kies je voor MBO Medewerker sociale zekerheid van het NTI:

  • Officieel diploma voor jouw droombaan
  • Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal
  • Hulp bij je studiekeuze door onze studieadviseurs
  • Persoonlijke begeleiding door je mentor en docenten
  • Inclusief 2 praktijkdagen

"

 

Studiegids aanvragen: MBO Medewerker sociale zekerheid

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.