Thuis Opleidingen

Menu
logistiek medewerker

Logistiek medewerker

	Logistiek medewerker

 

Werk je graag in een magazijn en wil je hier graag het overzicht houden? Begin dan met de opleiding Logistiek Medewerker! Je leert over verschillende opslagsystemen en transportmogelijkheden, maar ook van veiligheidsvoorzieningen, brandpreventie en inbra

 

Opleiding Informatie: Logistiek medewerker

categorie: Logistiek en Transport

"Werk je graag in een magazijn en wil je hier graag het overzicht houden? Begin dan met de opleiding Logistiek Medewerker! Je leert over verschillende opslagsystemen en transportmogelijkheden, maar ook van veiligheidsvoorzieningen, brandpreventie en inbraakpreventie. Tevens kun je je diploma al binnen 4 maanden halen! Aan het eind ontvang je na goed gevolg van het examen het erkende CCV-diploma Logistiek Medewerker van het CBR.Daarom kies je voor Logistiek medewerker van het NTI:

  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Inclusief lesmateriaal
  • Diploma in 4 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Logistiek medewerker

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.