Thuis Opleidingen

Menu
mbo pedagogisch medewerker jeugdzorg

MBO Pedagogisch medewerker jeugdzorg

	MBO Pedagogisch medewerker jeugdzorg

 

Pedagogisch werker worden? Met de specialisatie jeugdzorg ga je na de MBO-opleiding al gauw aan de slag en help je jongeren met diverse (gedrags)problemen.

 

Opleiding Informatie: MBO Pedagogisch medewerker jeugdzorg

categorie: Gedrag en Maatschappij

"Wil je graag werken met probleemjongeren en wil je deze helpen om weer op het rechte pad te komen? Start dan met de opleiding MBO Pedagogisch medewerker jeugdzorg van het NTI! Je volgt deze MBO-opleiding op niveau 4. Tijdens deze opleiding leer je hoe je het beste jongeren met gedrags-, ontwikkelings- of opvoedingsproblemen kunt helpen bij de inrichting van hun dagelijkse activiteiten, zoals school en vrije tijd. Bovendien toets je jouw vaardigheden tijdens een stage. Ter afsluiting ontvang je een MBO-diploma, waarmee je kunt werken bij een jeugdzorginstelling.Daarom kies je voor MBO Pedagogisch medewerker jeugdzorg van het NTI:

  • Officieel diploma voor jouw droombaan
  • Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal
  • Hulp bij je studiekeuze door onze studieadviseurs
  • Persoonlijke begeleiding door je mentor en docenten
  • Inclusief 2 praktijkdagen

"

 

Studiegids aanvragen: MBO Pedagogisch medewerker jeugdzorg

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.