Thuis Opleidingen

Menu
moderne bedrijfsadministratie mba

Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

	Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

 

Leer alles over de financiele wereld tijdens de boeiende NTI-opleiding Moderne Bedrijfsadministratie. Je studeert bij het NTI op je eigen manier.

 

Opleiding Informatie: Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

categorie: Administratie en Economie

"Wil je een leidinggevende functie in de administratie? Dan is het Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)-diploma het juiste diploma voor jou! Je krijgt vier modulen tijdens deze opleiding: Bedrijfsadministratie, Bedrijfseconomie, Financiële Rapportage & Analyse / Bedrijfsstatistiek en Belastingwetgeving. Na de opleiding heb je een erkend diploma op zak en kun je bijvoorbeeld een baan krijgen in de administratieve sector of starten met de vervolgopleiding HBO SPD Bedrijfsadministratie.Daarom kies je voor Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) van het NTI:

  • Officieel Associatie-diploma
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo

"

 

 

Studiegids aanvragen: Moderne Bedrijfsadministratie (MBA)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.