Thuis Opleidingen

Menu
hbo module cost en management accounting

HBO module Cost en Management Accounting

	HBO-module Cost en Management Accounting

 

Volg nu de HBO-module Cost en Management Accounting van de volledige HBO-opleiding SPD Bedrijfsadministratie en verdiep je in een specifiek vakgebied!

 

Opleiding Informatie: HBO-module Cost en Management Accounting

categorie: Administratie en Economie

"Je bent financieel professional en je wilt je verdiepen in de externe rapportage en interne winstbepaling? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module Cost en Management Accounting (SPD) van Hogeschool NTI en behaal het waardevolle SPD-certificaat! Deze korte opleiding behandelt het verzamelen en berekenen van kosten voor de waardebepaling van de voorraad om hiermee managementbesluiten te ondersteunen en de efficiëntie van bestaande processen te verbeteren. Na het afronden van deze module ontvang je het erkende certificaat van de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens en kun je de studiepunten meenemen naar de volledige opleiding SPD Bedrijfsadministratie.Daarom kies je voor HBO-module Cost en Management Accounting van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 10 EC 
  • Module uit HBO SPD Bedrijfsadministratie 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Cost en Management Accounting

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.