Thuis Opleidingen

Menu
mba module operations management

MBA-module Operations management

	MBA-module Operations management

 

"MBA-module Operations management afronden in slechts 6 maanden. Operations management omvat processen, organisatiestructuren, strategieen en kwaliteitssystemen. Een interessante module die altijd van past komt. NTI!"

 

Opleiding Informatie: MBA-module Operations management

categorie: Management

"Operations management omvat processen, organisatiestructuren, strategieën en kwaliteitssystemen. Maar hoe zien die er in de dagelijkse praktijk uit? Deze module gaat daar diep op in! Zo kun je na afloop van deze module van de Master of Business Administration (MBA-opleiding) je kennis direct in de praktijk toepassen. Je kunt de MBA-module Operations management al binnen een half jaar afronden. Een praktijkdag is onderdeel van het programma.Daarom kies je voor MBA-module Operations management van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 3 EC
  • Incl. gratis praktijkcollegedag
"

 

Studiegids aanvragen: MBA-module Operations management

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.