Thuis Opleidingen

Menu
human dynamics

Human dynamics

	Human dynamics

 

Ontdek de kwaliteitsgebieden van jou en je team. Zet een volgende stap in jouw carrière en start met de training Human dynamics.

 

Opleiding Informatie: Human dynamics

categorie: Gedrag en Maatschappij

"Sommige werkzaamheden geven je energie. Andere kosten je energie. De training Human dynamics geeft je inzicht in jouw eigen kwaliteiten. Iedereen heeft namelijk verschillende kwaliteiten. Hierdoor communiceert iedereen ook op zijn eigen wijze. jouw voorkeursstijl van communiceren is bepalend voor jouw manier van aansturen of leidinggeven. Wanneer je de training hebt afgerond, kun je jouw persoonlijke kwaliteitsgebieden en die van jouw team onderscheiden. Je ontvangt een wettelijk erkend certificaat van het NTI.Daarom kies je voor Human dynamics van het NTI:Inclusief:

  • Studiemateriaal
  • Vakliteratuur
  • 4 EC

"

 

Studiegids aanvragen: Human dynamics

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.