Thuis Opleidingen

Menu
kalligrafie

Kalligrafie

	Kalligrafie

 

Wil je de kunst van Kalligrafie binnen 18 maanden goed onder de knie krijgen? Schrijf je dan vandaag nog in voor deze creatieve NTI-cursus

 

Opleiding Informatie: Kalligrafie

categorie: Creatief

"Wil je prachtig leren schoonschrijven, zodat je de meest ingewikkelde lettervormen feilloos op papier kunnen zetten? Start met de cursus Kalligrafie van het NTI! Je leert diverse technieken, zoals het zetten van Initialen en randversieringen. Bovendien krijg je er gratis werkmateriaal bij, zodat je direct kunt beginnen met oefenen. Aan het eind van de cursus kun je zowel voor je hobby als voor professionele doeleinden de meest elegante en verbazingwekkende schriften met de hand tekenen. Ook heb je de benodigde achtergrondkennis van de geschiedenis van de kalligrafie en het schrift.Daarom kies je voor Kalligrafie van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Certificaat in 8 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Kalligrafie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.