Thuis Opleidingen

Menu
hbo toegepaste psychologie klassikaal coaching en counselling

HBO Toegepaste psychologie Klassikaal - Coaching & counselling

	HBO Toegepaste psychologie Klassikaal - Coaching & counselling

 

Help mensen bij het nemen van beslissingen of bij problemen met de HBO-opleiding Coaching & counselling Klassikaal van het NTI. Start vandaag nog!

 

Opleiding Informatie: HBO Toegepaste psychologie Klassikaal - Coaching & counselling

categorie: Psychologie

"Wil jij mensen graag helpen bij het nemen van beslissingen in de richting van hun loopbaan, scholing of re-integratie? Of help je liever bij emotionele problemen in de persoonlijke of werksfeer? Volg dan de inhoudelijk beste HBO Coaching & counselling-opleiding van Nederland, klassikaal bij het NTI! Je ontvangt intensieve begeleiding van zeer ervaren docenten in kleine groepen van max. 25 studenten. Ben je enthousiast, schrijf je dan vandaag nog in!Daarom kies je voor HBO Toegepaste psychologie Klassikaal - Coaching & counselling van het NTI:

  • Extra intensieve begeleiding
  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 11 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO Toegepaste psychologie Klassikaal - Coaching & counselling

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.