Thuis Opleidingen

Menu
interieurstyling

Interieurstyling

	Interieurstyling

 

Wil je leren hoe je met je eigen creativiteit een ruimte kunt stylen of restylen? Start dan vandaag nog de NTI-cursus Interieurstylist/colorist!

 

Opleiding Informatie: Interieurstyling

categorie: Huis en Tuin

"Wil je uitgroeien tot een professionele interieurontwerper? Met de populaire opleiding Binnenhuisarchitectuur haal je al binnen negen maanden een officieel instituutsdiploma! Je krijgt een gratis praktijkdag, professionele studieboeken en bijbehorend lesmateriaal. Je leert over perspectief, verlichting, kleur, bouwkunde en de uitvoering en afwerking van het interieur. Na afloop van de opleiding ben je in staat om woonhuizen, maar ook kantoren in te richten.Daarom kies je voor Interieurstyling van het NTI:

  • Diploma in 9 maanden
  • Inclusief:
  • Twee praktijkdagen
  • Lesmateriaal met o.a. schaalliniaal

"

 

Studiegids aanvragen: Interieurstyling

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.