Thuis Opleidingen

Menu
mba module human resource management

MBA-module Human Resource Management

	MBA-module Human Resource Management

 

"Meer weten over Human Resource management? NTI MBA HRM bij het NTI! Wil je meer weten over HRM op managementniveau? Dan past de MBA-module Human Resource Management uistekend bij jou! Je rondt deze module al af in 6 maanden"

 

Opleiding Informatie: MBA-module Human Resource Management

categorie: Management

"De inzet en ontwikkeling van mensen en hun talenten is cruciaal voor het succes van een bedrijf. Wanneer medewerkers op de juiste plek binnen de organisatie zitten, kunnen zij beter en sneller anticiperen op veranderingen in de omgeving. Wil jij je als manager of managementondersteuner aanpassen aan de ontwikkelingen in jouw organisatie? Wil jij handvatten om beter met veranderingen om te gaan? Dan is deze module van de Master of Business Administration (MBA-opleiding) echt iets voor jou! Je kunt deze module al binnen 6 maanden afronden. Een praktijkdag is onderdeel van het programma, zo kun je de opgedane kennis direct toetsen in de praktijk.Daarom kies je voor MBA-module Human Resource Management van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 3 EC
  • Incl. gratis praktijkcollegedag
"

 

Studiegids aanvragen: MBA-module Human Resource Management

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.