Thuis Opleidingen

Menu
hbo orientatietraject management

HBO-orientatietraject Management

	HBO-orientatietraject Management

 

Twijfel je of je het HBO-niveau wel aankunt? Start dan het HBO Orientatietraject Management bij het NTI. Starten kan wanneer je maar wilt. Nu bijvoorbeeld.

 

Opleiding Informatie: HBO-orientatietraject Management

categorie: Management

"Wil je niet alleen je juridische en economische kennis vergroten, maar ook je managementvaardigheden naar een hoger niveau tillen? In het HBO-oriëntatietraject Management komen deze drie vakgebieden samen. Start nu met deze opleiding en krijg inzicht in de basisprincipes van organisatie en management en marketing en communicatie. Leer hoe operationele processen in organisaties werken en wat de basis van het financieel management en het recht is. Je hoeft geen stage te lopen en na afronding kun je direct doorstromen naar de volledige HBO-opleiding Management.Daarom kies je voor HBO-oriëntatietraject Management van het NTI:

  • Certificaat in 6 maanden
  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Inclusief lesmateriaal
  • 2 gratis praktijkdagen

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-orientatietraject Management

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.