Thuis Opleidingen

Menu
hbo module crossmedia

HBO module Crossmedia

	HBO-module Crossmedia

 

Deze HBO-module leert je welke oplossingen er zijn om een communicatiedoelstelling te behalen en hoe je deze succesvol inzet. Schrijf je vandaag nog in!

 

Opleiding Informatie: HBO-module Crossmedia

categorie: Marketing en Communicatie

"Welke mediakeuze hoort bij jouw communicatiedoelstelling? De vraag naar crossmedia-specialisten groeit. Met de HBO-module Crossmedia kun jij straks deze specialist zijn die weet welke oplossingen er zijn en in welke combinatie deze succesvol kunnen worden. Na afloop ken je de speerpunten van het crossmediaconcept; storytelling, usability, cocreatie, mediumspecificiteit en een geïntegreerd concept. Uiteraard is er veel aandacht voor social media en de betrokkenheid van de huidige mediaconsument. Deze HBO-module is al binnen 6 maanden af te ronden, schrijf je vandaag nog in!Daarom kies je voor HBO-module Crossmedia van het NTI:

  • 6 maanden 
  • 6 EC 
  • Module uit HBO Communicatie 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Crossmedia

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.