Thuis Opleidingen

Menu
hbo orientatietraject culturele en maatschappelijke vorming cmv

HBO-orientatietraject Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV)

	HBO-orientatietraject Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV)

 

Met het HBO Orientatietraject Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV) heb je binnen een paar maanden een goed idee van studeren bij het NTI

 

Opleiding Informatie: HBO-orientatietraject Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV)

categorie: Gedrag en Maatschappij

"Dit HBO-oriëntatietraject richt zich op het ondersteunen van mensen bij het zichzelf vormen en de vormgeving van hun maatschappelijke leven. Bij Cultureel Maatschappelijke Vorming (CMV) ligt het accent op de sociale en culturele dimensies hiervan: een CMV’er zorgt ervoor dat mensen weer deel gaan uitmaken van de samenleving. Wil je je eerst oriënteren op het vakgebied of je niet meteen vastleggen aan een volledige HBO-opleiding? Start dan nu met dit oriëntatietraject! Na afronding kun je direct doorstromen naar de volledige HBO-opleiding Cultureel Maatschappelijke Vorming, maar ook naar HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening of HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening.Daarom kies je voor HBO-oriëntatietraject Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV) van het NTI:

  • Certificaat in 6 maanden
  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Inclusief lesmateriaal
  • 3 gratis praktijktrainingen
"

 

Studiegids aanvragen: HBO-orientatietraject Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.