Thuis Opleidingen

Menu
hbo module klinische psychologie

HBO module Klinische psychologie

	HBO-module Klinische psychologie

 

Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Klinische psychologie de gelegenheid om bestaande HBO-modules als afzonderlijke vakken te doen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Klinische psychologie

categorie: Psychologie

"Wil je meer weten over psychische stoornissen zoals depressie, schizofrenie, autisme, dementie en paniekstoornissen? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module Klinische psychologie van Hogeschool NTI! In deze korte opleiding maak je kennis met de verschillende vormen van afwijkend gedrag aan de hand van het bekende DSM-classificatiesysteem. Je leert de oorzaken en gevolgen van deze stoornissen kennen en de behandelmethoden die zijn ontwikkeld. Na het afronden van deze module ontvang je een wettelijk erkend certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Toegepaste Psychologie.Daarom kies je voor HBO-module Klinische psychologie van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 6 EC 
  • Module uit HBO Toegepaste Psychologie 
  • Digitale examinering 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Klinische psychologie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.