Thuis Opleidingen

Menu
hbo module vrijetijdskunde

HBO module Vrijetijdskunde

	HBO-module Vrijetijdskunde

 

"Vrijetijdskunde - Cursus Vrijetijdskunde volgen bij NTI NTI biedt je met de HBO-module Vrijetijdskunde zicht op de ontwikkeling van de vrije tijd in ruime zin en de opkomst van de experience economie."

 

Opleiding Informatie: HBO-module Vrijetijdskunde

categorie: Toerisme en Cultuur

"Wil je weten hoe mensen hun vrije tijd besteden en beleven en wat hierin de trends en ontwikkelingen zijn? Of wil je meer weten van toerisme en reizen en de geschiedenis en toekomst hiervan? Start dan nu met de HBO-module Vrijetijdskunde van Hogeschool NTI. In deze korte opleiding leer je hoe de vrijetijdssector in elkaar steekt, hoe vrijetijdsbeleving is opgebouwd en hoe verschillende bevolkingslagen omgaan met het begrip vrije tijd. Ook ga je in op de vraag wat mensen zien als een optimale vrijetijdsbeleving en hoe deze kan worden bereikt. Schrijf je nu in!Daarom kies je voor HBO-module Vrijetijdskunde van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 6 EC
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Vrijetijdskunde

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.