Thuis Opleidingen

Menu
hbo module ontwikkelingspsychologie

HBO module Ontwikkelingspsychologie

	HBO-module Ontwikkelingspsychologie

 

Volg de HBO-module Ontwikkelingspsychologie van Hogeschool NTI en ontdek meer over de psychologische ontwikkeling van het kind. Schrijf je snel in!

 

Opleiding Informatie: HBO-module Ontwikkelingspsychologie

categorie: Psychologie

"Wil je meer weten van de psychologische ontwikkeling die kinderen doormaken? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module Ontwikkelingspsychologie van Hogeschool NTI en leer alles over het geestelijke ontwikkelingstraject van kinderen! Je maakt kennis met de meest gangbare theorieën en de verschillende fasen in de ontwikkeling. Ook wordt er uitgebreid stilgestaan bij de vraag of de ontwikkeling van het kind wordt bepaald door de genen of de leefomgeving. Na het afronden van deze module ontvang je een wettelijk erkend certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Toegepaste Psychologie.Daarom kies je voor HBO-module Ontwikkelingspsychologie van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 6 EC 
  • Module uit HBO Toegepaste Psychologie 
  • Literatuur van Verhulst

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Ontwikkelingspsychologie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.