Thuis Opleidingen

Menu
hbo commerciele economie concept en branding

HBO Commerciele economie Concept en branding

	HBO Commerciele economie - Concept en branding

 

Begin direct met de volledige HBO opleiding Lifestyle concepting en leer alles over trendanalyse, productinnovatie, merken, concepten en lifestylemarketing.

 

Opleiding Informatie: HBO Commerciele economie - Concept en branding

categorie: Marketing en Communicatie

"Op veler verzoek is er een innovatieve uitstroomvariant van de opleiding HBO Commerciële Economie ontwikkeld: HBO Concept en branding. Een breed en verdiepend programma dat is opgebouwd uit de themablokken brede professionalisering, trend analyse, conceptontwikkeling, productrealisatie en verkoop, implementatie, branding en multidisciplinaire integratie. Laat je eens informeren over deze nieuwe opleiding en bel een NTI-studieadviseur.Daarom kies je voor HBO Commerciële economie - Concept en branding van het NTI:

  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur
  • Inclusief 9 praktijktrainingen
  • Tot wel 5 certificaten/diploma's behalen

"

 

Studiegids aanvragen: HBO Commerciele economie - Concept en branding

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.