Thuis Opleidingen

Menu
het verzorgen van je paard

Het verzorgen van je paard

	Het verzorgen van je paard

 

Ben je een paardenliefhebber? Start dan met de cursus Het verzorgen van je paard en leer alles over de gezondheid en verzorging van paarden.

 

Opleiding Informatie: Het verzorgen van je paard

categorie: Dierenzorg

"Heb je een verzorgingspaard op de manege of bezit je net je eigen paard en wil je deze met alle liefde leren verzorgen? Start dan met de NTI-cursus Het verzorgen van je paard! Je leert diverse handelingen aan zoals longeren en geleiden, maar je leert ook over de karakters van verschillende rassen en de anatomie van dit edele dier. Aan het eind van de cursus weet je precies hoe je met paarden om moet gaan en kun je deze kennis gebruiken om een goede band te scheppen met je paard. Ook als je manegehouder of paardrijinstructeur wilt worden, is deze cursus een goede opstap.Daarom kies je voor Het verzorgen van je paard van het NTI:

  • Inclusief Ruiterroutes boekje
  • Inclusief Lesmateriaal
  • Certificaat in 8 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Het verzorgen van je paard

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.