Thuis Opleidingen

Menu
hbo minor coaching counselling en diagnostiek

HBO-minor Coaching, counselling en diagnostiek

	HBO-minor Coaching, counselling en diagnostiek

 

"Verdiep je met de HBO-minor Coaching, counselling en diagnostiek Tijdens de gehele minor van het NTI staat oefenen in de praktijk centraal. Past deze werkwijze bij jou? Schrijf je direct in!"

 

Opleiding Informatie: HBO-minor Coaching, counselling en diagnostiek

categorie: Psychologie

"De HBO-minor Coaching, counselling en diagnostiek is ontwikkeld voor mensen die ervaring op willen doen op psychologisch gebied. Heb je de verschillende gesprekstechnieken al onder de knie? De HBO-minor Coaching, counselling en diagnostiek leert je alle kneepjes van het vak in de praktijk. Je kunt deze opleiding binnen 12 tot 18 maanden afronden. Als je de HBO-minor met goed gevolg afrondt, ontvang je een wettelijk erkend certificaat van Hogeschool NTI. Past deze werkwijze bij jou? Schrijf je direct in!Daarom kies je voor HBO-minor Coaching, counselling en diagnostiek van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Veel persoonlijk contact
  • Je persoonlijke mentor
  • Incl. 5 gratis praktijkdagen
"

 

Studiegids aanvragen: HBO-minor Coaching, counselling en diagnostiek

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.