Thuis Opleidingen

Menu
weddingplanner

Weddingplanner

	Weddingplanner

 

Ga je of iemand in je omgeving trouwen? Volg dan de cursus Weddingplanner van het NTI en verzorg de ultieme bruiloft voor jezelf en voor anderen!

 

Opleiding Informatie: Weddingplanner

categorie: Detailhandel en Horeca

"Lijkt het je leuk om een bruiloft te organiseren en wil je weten wat daar allemaal bij komt kijken? Start met de cursus Weddingplanner! Een weddingplanner houdt zich bezig met het regelen van de perfecte locatie, lekker eten, de beste fotograaf, de mooiste uitnodigingen en alles wat verder bij een mooie trouwdag komt kijken. Aan het eind van de cursus heb je voldoende informatie om je eigen bruiloft of de bruiloft van vrienden of familie tot in de puntjes te organiseren.Daarom kies je voor Weddingplanner van het NTI:

  • Gratis exemplaar Bruid & Bruidegom
  • Studiemateriaal met handige CD-rom

"

 

Studiegids aanvragen: Weddingplanner

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.