Thuis Opleidingen

Menu
hbo bedrijfseconomie be

HBO Bedrijfseconomie (BE)

	HBO Bedrijfseconomie (BE)

 

De HBO-opleiding Bedrijfseconomie volg je bij Hogeschool NTI, onder andere vanwege de flexibele manier van studeren en het voordelige lesgeld!

 

Opleiding Informatie: HBO Bedrijfseconomie (BE)

categorie: Administratie en Economie

"Ken jij het belang van een gedegen financiële analyse? Zonder een gedegen financiële analyse kan een op het oog interessant lijkende investering uiteindelijk in een groot financieel verlies uitmonden. Of het kan blijken dat de door de directie opgestelde begrotingen bij lange na niet haalbaar zijn. De HBO’er BE is door zijn vaardigheden de bindende factor tussen mensen, middelen, informatie en processen. Je weet hoe de onderneming reilt en zeilt en zorgt dat het management op de hoogte blijft.Daarom kies je voor HBO Bedrijfseconomie (BE) van het NTI:

  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 6 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur
  • Tot wel 5 certificaten/diploma's behalen

"

 

Studiegids aanvragen: HBO Bedrijfseconomie (BE)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.