Thuis Opleidingen

Menu
personeelswerk

Personeelswerk

	Personeelswerk

 

Werk jij graag met mensen? In de korte cursus Personeelswerk van het NTI leer je hoe je de juiste persoon op de juiste plaats krijgt. Schrijf je in!

 

Opleiding Informatie: Personeelswerk

categorie: Management

"Wil jij graag werken met mensen? Dan zit je goed bij de cursus Personeelswerk van het NTI. Je houdt je namelijk bezig met dingen die mensen belangrijk vinden en die een grote invloed hebben op hun werkzaamheden. Denk aan arbeidsomstandigheden en -voorwaarden, arbeidsovereenkomsten, ziekteverzuim en sollicitatieprocedures. In deze cursus maak je kennis met alle aspecten van het levendige vakgebied van personeelswerk. Zo ben je goed voorbereid als je straks in deze richting werkzaam bent. Schrijf je daarom vandaag nog in!Daarom kies je voor Personeelswerk van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo
"

 

Studiegids aanvragen: Personeelswerk

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.