Thuis Opleidingen

Menu
mbo verzorgende ig

MBO Verzorgende IG

	MBO Verzorgende IG

 

Wil je in de toekomst werken als verzorgende in bijvoorbeeld de thuiszorg? Schrijf je dan in voor de MBO-opleiding Verzorgende IG van het NTI MBO-College.

 

Opleiding Informatie: MBO Verzorgende IG

categorie: Gezondheid en Welzijn

"Heb je interesse in een baan als verzorgende en wil je hierbij specifiek verpleegtechnische handelingen uitvoeren, zoals medicijnen en injecties toedienen en het verlenen van eerste hulp? Dan is de NTI-opleiding MBO Verzorgende IG op niveau 3 de MBO-opleiding voor jou! Je leert alle aspecten van het verzorgingsvak, zoals het plannen en implementeren van zorg en dit afstemmen op de behoeften van de cliënt. Hiernaast leer je de specifieke, voorbehouden handelingen die alleen een professionele Verzorgende IG mag uitoefenen. Na de MBO-opleiding kun je direct aan de slag!Daarom kies je voor MBO Verzorgende IG van het NTI:

  • Verwacht in najaar 2012
  • Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal
  • Hulp bij je studiekeuze door onze studieadviseurs
  • Persoonlijke begeleiding door je mentor en docenten
  • Inclusief 9 praktijkdagen

"

 

Studiegids aanvragen: MBO Verzorgende IG

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.