Thuis Opleidingen

Menu
hbo sociaal pedagogische hulpverlening sph

HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

	HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

 

Kies voor de NVAO-geaccrediteerde HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) van Hogeschool NTI en haal je Bachelor of Social Work.

 

Opleiding Informatie: HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

categorie: Gedrag en Maatschappij

"Wil jij graag een bijdrage leveren aan het leven van mensen met bijzondere omstandigheden? De opleiding HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) biedt je de mogelijkheid om personen die zich in een sociaal kwetsbare situatie bevinden de juiste hulp te verlenen! Je krijgt vakken op het gebied van psychologie, kwaliteitszorg, beleid, onderzoek en jongeren. Je ontvangt het getuigschrift HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) als je de studie met goed gevolg afrondt.Daarom kies je voor HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) van het NTI:

  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 12 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.