Thuis Opleidingen

Menu
makelaar taxateur oz compleet

Makelaar-taxateur o.z. (compleet)

	Makelaar-taxateur o.z. (compleet)

 

Wil je graag de complete opleiding Makelaar-taxateur o.z. volgen? Binnen no time word je makelaar door middel van de basis- en aanvullende theorie.

 

Opleiding Informatie: Makelaar-taxateur o.z. (compleet)

categorie: Financien en Makelaardij

"Wil je graag makelaar of taxateur worden door het officieel erkende diploma Makelaar-taxateur o.z. Wonen/MKB van SVMNIVO te halen? Start dan met de opleiding Makelaar – Taxateur o.z. (compleet)! Deze opleiding is de combinatie van de basistheorie en de aanvullende theorie die bij het NTI wordt aangeboden. Je leert alles over de vastgoedeconomie en over taxaties, maar je krijgt ook een stuk marketing mee en privaat- en publiekrecht. Dus wil je bemiddelen bij de (ver)koop van onroerend goed, begin dan met deze praktijkgerichte opleiding op HBO-niveau!Daarom kies je voor Makelaar-taxateur o.z. (compleet) van het NTI:

  • Officieel erkend SVMNIVO diploma
  • Inclusief lesmateriaal waaronder een
    gratis wettenbundel! 
"

 

Studiegids aanvragen: Makelaar-taxateur o.z. (compleet)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.