Thuis Opleidingen

Menu
mbo bedrijfsadministratief medewerker

MBO Bedrijfsadministratief medewerker

	MBO Bedrijfsadministratief medewerker

 

Kun je orde scheppen in de chaos? Dan is de MBO-opleiding Bedrijfsadministratief medewerker van het NTI zeker iets voor jou. Start vandaag nog!

 

Opleiding Informatie: MBO Bedrijfsadministratief medewerker

categorie: Administratie en Economie

"Ben jij nauwkeurig met het bijhouden van cijfers en andere informatie en lijkt het je leuk om hier jouw werk van te maken? Word de administratieve duizendpoot in een organisatie met de praktijkgerichte opleiding MBO Bedrijfsadministratief medewerker van het NTI! Je leert subadministraties maken, cijfers en teksten verwerken en archieven vakkundig bijwerken. Bovendien is het studiemateriaal en persoonlijke begeleiding inbegrepen. Met jouw erkende MBO-diploma kun je direct aan het werk als bedrijfsadministrateur in het bedrijfsleven.Daarom kies je voor MBO Bedrijfsadministratief medewerker van het NTI:

  • Officieel diploma voor jouw droombaan
  • Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal
  • Hulp bij je studiekeuze door onze studieadviseurs
  • Persoonlijke begeleiding door je mentor en docenten
  • Inclusief 2 praktijkdagen

"

 

Studiegids aanvragen: MBO Bedrijfsadministratief medewerker

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.